Seminaariohjelma 2019

Perjantai 13.9.

Klo 10.00–17.00
Fennopromon Market Wise -tuotenäyttely

Klo 10.30–
Tarjolla lähiruokalounas (omakustanteinen), Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

11.00 Ilmoittautuminen ja smoothiet

12.00  Tervetulosanat
Leena Pölkki, kilpailun johtaja, projektipäällikkö Jyväskylän ammattikorkeakoulu & Kirsi Viljanen, lähiruokakoordinaattori,
Maa- ja metsätalousministeriö

12.05 Avaussanat, Tapani Mattila, Keski-Suomen maakuntajohtaja

12.15 Miltä maistuu Keski-Suomi, Inkeri Pasanen, varapäätoimittaja Keskisuomalainen

12.25 Artesaaniruoka SM 2019 Jyväskylä

12.35 Vad är mathanverk – vad gör Eldrimner, Bodil Cornell, Verksamhetschef, Eldrimner

13.20 Taukojumppa

13.25 Artesaaniruoka Suomessa, Margot Wikström, puheenjohtaja, Suomen Ruoka-artesaanit ry

13.55 Laurea Villiyrttien käyttö artesaaniruoassa, Henry Lybäck, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu

14.05 Iltapäiväkahvit ja villiyrttijuomaa

14.30 Paneeli – Artesaaniruokastatuksella lisäarvoa tuotteelle.
Paneelissa Jonas Harald, Samuel Pettersson, Ulla Liukkonen, Kirsi Viljanen.
Moderaattorina toimii Bettina Lindfors, Toimitusjohtaja, ELO-säätiö

15.10 Case Järkisärki

15.35 Case Saloniemen juustola

16.00 Ready, Steady – Go! Kuinka artesaanivalmistaja ponnistaa maailmalle, Jukka-Pekka Inkinen, projektinjohtaja Fennopromo Market Wise

16.30 Seminaariosuus päättyy

16.30-18.00 Öfvergårdsin omenamehu-pruuvi

Klo 19.00–21.00
Norttien pöytä/Nördarnas bord, teemalla ruokatoimijoiden kohtaamiset, Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Lauantai 14.9.

9.00 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

9.15 Tervetuloa, Leena Pölkki, kilpailun johtaja, projektipäällikkö, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu

9.25 Moniaistinen ruokakokemus – miten hyödynnämme sitä tuotekehityksessä? Saara Lunden, Aistila, Turun Yliopisto

10.00 Alkutuotannosta puhtaan ruoan tielle, Hakamaan lammastila Oy, Maija Suutarinen

10.35 Tauko

10.40 Case Öfvergårds, Jan & Anna Alm

11.15  Villiyrttityöpajan johdanto

11.30 Seminaariosuus päättyy

11.30–12.30 Lounas

12.30–14.00 Villiyrttityöpaja, Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

10.00–17.00 Artesaaniruoka Suomessa ry:n ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen lounge Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumassa, Jyväskylän Paviljonki (pääaula), Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumaan tutustuminen, Jyväskylän Paviljonki

Sunnuntai 15.9.

Klo 10.00–16.00
Artesaaniruoka Suomessa ry:n ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen lounge Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumassa, Jyväskylän Paviljonki (pääaula), Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumaan tutustuminen, Jyväskylän Paviljonki

 

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin

Seminaarien yhteyshenkilö
Harri Mustonen
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
harri.mustonen@jamk.fi
0407404814