Perjantai 13.9.
Klo 10.00–17.00
Fennopromon Market Wise -tuotenäyttely
Klo 10.30–
Tarjolla lähiruokalounas (omakustanteinen), Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä
11.00 Ilmoittautuminen ja smoothiet
12.00 Tervetulosanat
Leena Pölkki, kilpailun johtaja, projektipäällikkö Jyväskylän ammattikorkeakoulu & Kirsi Viljanen, lähiruokakoordinaattori,
Maa- ja metsätalousministeriö
12.05 Avaussanat, Tapani Mattila, Keski-Suomen maakuntajohtaja
12.15 Miltä maistuu Keski-Suomi, Inkeri Pasanen, varapäätoimittaja Keskisuomalainen
12.25 Artesaaniruoka SM 2019 Jyväskylä
12.35 Vad är mathanverk – vad gör Eldrimner, Bodil Cornell, Verksamhetschef, Eldrimner
13.20 Taukojumppa
13.25 Artesaaniruoka Suomessa, Margot Wikström, puheenjohtaja, Suomen Ruoka-artesaanit ry
13.55 Laurea Villiyrttien käyttö artesaaniruoassa, Henry Lybäck, lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu
14.05 Iltapäiväkahvit ja villiyrttijuomaa
14.30 Paneeli – Artesaaniruokastatuksella lisäarvoa tuotteelle.
Paneelissa Jonas Harald, Samuel Pettersson, Ulla Liukkonen, Kirsi Viljanen.
Moderaattorina toimii Bettina Lindfors, Toimitusjohtaja, ELO-säätiö
15.10 Case Järkisärki
15.35 Case Saloniemen juustola
16.00 Ready, Steady – Go! Kuinka artesaanivalmistaja ponnistaa maailmalle, Jukka-Pekka Inkinen, projektinjohtaja Fennopromo Market Wise
16.30 Seminaariosuus päättyy
16.30-18.00 Öfvergårdsin omenamehu-pruuvi
Klo 19.00–21.00
Norttien pöytä/Nördarnas bord, teemalla ruokatoimijoiden kohtaamiset, Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä
Lauantai 14.9.
9.00 Aamukahvit ja ilmoittautuminen
9.15 Tervetuloa, Leena Pölkki, kilpailun johtaja, projektipäällikkö, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu
9.25 Moniaistinen ruokakokemus – miten hyödynnämme sitä tuotekehityksessä? Saara Lunden, Aistila, Turun Yliopisto
10.00 Alkutuotannosta puhtaan ruoan tielle, Hakamaan lammastila Oy, Maija Suutarinen
10.35 Tauko
10.40 Case Öfvergårds, Jan & Anna Alm
11.15 Villiyrttityöpajan johdanto
11.30 Seminaariosuus päättyy
11.30–12.30 Lounas
12.30–14.00 Villiyrttityöpaja, Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä
10.00–17.00 Artesaaniruoka Suomessa ry:n ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen lounge Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumassa, Jyväskylän Paviljonki (pääaula), Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä
Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumaan tutustuminen, Jyväskylän Paviljonki
Sunnuntai 15.9.
Klo 10.00–16.00
Artesaaniruoka Suomessa ry:n ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen lounge Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumassa, Jyväskylän Paviljonki (pääaula), Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä
Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumaan tutustuminen, Jyväskylän Paviljonki
Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin
Seminaarien yhteyshenkilö
Harri Mustonen
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
harri.mustonen@jamk.fi
0407404814