Seminaariohjelma 2019

Perjantai 13.9.

Klo 10.30–
Tarjolla lähiruokalounas (omakustanteinen), Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Klo 12.00–16.30
Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailun avaus ja seminaari, JAMK Dynamo (auditorio), Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä

Klo 19.00–21.00
Norttien pöytä/Nördarnas bord, teemalla ruokatoimijoiden kohtaamiset, Ravintola Fiilu (Innova 1:ssä), Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Lauantai 14.9.

Klo 9.00–11.30
Artesaaniruoka SM 2019 -seminaari, päivä 2, JAMK Dynamo (auditorio), Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä

Klo 11.30–12.30
Lounas

Klo 12.30–14.00
Villiyrttityöpaja, JAMK Dynamo (auditorio), Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä

Klo 10.00–17.00
Artesaaniruoka Suomessa ry:n ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen lounge Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumassa, Jyväskylän Paviljonki (pääaula), Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumaan tutustuminen, Jyväskylän Paviljonki

Sunnuntai 15.9.

Klo 10.00–16.00
Artesaaniruoka Suomessa ry:n ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen lounge Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumassa, Jyväskylän Paviljonki (pääaula), Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtumaan tutustuminen, Jyväskylän Paviljonki