Elintarvikeyrittäjä!
Ilmoittamalla tuotteesi mukaan Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailuun:

Saat palautetta tuotteesi mausta ja sen ominaisuuksista
Näkyvyyttä tuotteellesi ja yrityksellesi
Uusia verkostoja ruokasektorilta
Mahdollisuuden hyödyntää kokemusta markkinoinnissasi

Tutustu Artesaaniruoka SM 2019 kilpailuluokkiin ja sääntöihin, sekä ilmoita tuotteesi mukaan viimeistään 25. elokuuta 2019! Tuotekilpailu on suunnattu kaikille Pohjoismaiden ja Baltian maiden elintarviketuotteita valmistaville yrityksille, jotka käyttävät paikallisia raaka-aineita, eivätkä sisällytä tuotteisiinsa synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Kilpailun säännöt on laatinut Suomen Artesaaniruoka ry.

Kilpailussa on 11 kategoriaa: maito-, liha-, kala-, leipomo-, marja- ja hedelmätuotteet, vihannes- ja sienituotteet, kylmät mauste- ja ruokakastikkeet, snaksit, pohjoismaiset alkoholittomat juomat, pohjoismaiset alkoholipitoiset juomat sekä innovatiivinen artesaanituote. Pääkategorioiden alla on 60 kilpailuluokkaa.

Kilpailun tuomaristona toimii alan ammattilaisia ja sidosryhmien edustajia. Palkintojenjako tapahtuu lauantaina 14.9. juhlaillallisen yhteydessä Ravintola Priimuksessa. Voittajatuotteet tulevat näkyville Wemmi -Ween maan wiljaa -tapahtumaan 15.9. Jyväskylän Paviljongissa.