Artesaaniruoka on ruokaa, jonka valmistamisessa on käytetty paikallisia raaka-aineita. Artesaaniruokatuotteissa ei ole käytetty synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Artesaaniruoka on siis mahdollisimman puhdasta ruokaa.
Kilpailuun voivat osallistua elintarvikeyrittäjät, jotka valmistavat tuotteita artesaanimaisesti Suomesta, Pohjoismaista ja Baltian maista. Lue lisää kilpailuluokista ja muista ohjeista kilpailun säännöistä.
Kilpailutuotteet ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella, joka on auki 25.8.2019 saakka. Yrittäjä voi ilmoittaa tuotteita useampaan kilpailuluokkaan. Kilpailuun hyväksytyistä tuotteesta menee 45 euron osallistumismaksu, joka laskutetaan sen jälkeen kun tuote on hyväksytty kilpailuun.
Perjantaina ja lauantaina järjestetään seminaarit, joihin ovat tervetulleita kaikki ruoasta kiinnostuneet. Osana muuta ohjelmaa on myös nörttien pöytä ja villiyrttityöpaja. Ilmoittautuminen seminaareihin, villiyrttityöpajaan sekä juhlaillalliselle on erikseen. Ilmoittautumisen avautumisesta näihin tiedotetaan myöhemmin.
Visit Jyväskylä on koonnut alueen majoituspalvelut tänne. Sieltä löydät majoitusta monenlaiseen makuun.
Kyllä. Ilmoittautumislomake julkaistaan näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.
Olet löytänyt oikeaan paikkaan. Näille nettisivuille on koottu tärkeimmät kilpailuun liittyvät asiat. Lisäksi kannattaa ottaa seurantaan kilpailun Facebook-sivu ja -tapahtuma.