Mitä artesaaniruoka on?

Artesaaniruoka on ruokaa, jonka valmistamisessa on käytetty paikallisia raaka-aineita. Artesaaniruokatuotteissa ei ole käytetty synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Artesaaniruoka on siis mahdollisimman puhdasta ruokaa.

Kuka voi osallistua kilpailuun?

Kilpailuun voivat osallistua elintarvikeyrittäjät, jotka valmistavat tuotteita artesaanimaisesti Suomesta, Pohjoismaista ja Baltian maista. Lue lisää kilpailuluokista ja muista ohjeista kilpailun säännöistä.

Miten voin ilmoittaa tuotteeni kilpailuun?

Kilpailutuotteet ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella, joka on auki 25.8.2019 saakka. Yrittäjä voi ilmoittaa tuotteita useampaan kilpailuluokkaan. Kilpailuun hyväksytyistä tuotteesta menee 45 euron osallistumismaksu, joka laskutetaan sen jälkeen kun tuote on hyväksytty kilpailuun.

Mitä muuta ohjelmaa on tarjolla SM-kisojen aikana?

Perjantaina ja lauantaina järjestetään seminaarit, joihin ovat tervetulleita kaikki ruoasta kiinnostuneet. Osana muuta ohjelmaa on myös nörttien pöytä ja villiyrttityöpaja. Ilmoittautuminen seminaareihin, villiyrttityöpajaan sekä juhlaillalliselle on erikseen. Ilmoittautumisen avautumisesta näihin tiedotetaan myöhemmin.

Missä voin majoittua kilpailujen aikana?

Visit Jyväskylä on koonnut alueen majoituspalvelut tänne. Sieltä löydät majoitusta monenlaiseen makuun.

Tarvitseeko seminaareihin ilmoittautua?

Kyllä. Ilmoittautumislomake julkaistaan näillä sivuilla lähempänä tapahtumaa.

Mistä saan lisätietoa kilpailusta?

Olet löytänyt oikeaan paikkaan. Näille nettisivuille on koottu tärkeimmät kilpailuun liittyvät asiat. Lisäksi kannattaa ottaa seurantaan kilpailun Facebook-sivu ja -tapahtuma.