2019 Jyväskylä

Artesaaniruoan SM-kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13. - 15.9.2019

Tulokset 2019

Artesaaniruoka SM 2019 on tuotekilpailu, joka on suunnattu kaikille Pohjoismaiden ja Baltian maiden elintarviketuotteita valmistaville yrityksille, jotka käyttävät paikallisia raaka-aineita, eivätkä sisällytä tuotteisiinsa säilöntäaineita, väriaineita tai synteettisiä aromeja. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60: kaikkea mahdollista juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin. 

Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittymistä. Kilpailuun osallistumalla saat tuotteellesi ja yrityksellesi lisää näkyvyyttä, palautetta tuotteesi mausta ja ominaisuuksista, uusia verkostoja ja ideoita toimintasi kehittämiseen, sekä mahdollisuuden hyödyntää kokemusta markkinoinnissasi. 

Kilpailuviikonlopun aikana järjestetään myös monipuolista ohjelmaa puhtaasta, paikallisesta ja käsintuotetusta ruoasta kiinnostuneille. Maksuttomassa, kaikille avoimessa ohjelmassa on tarjolla kaksipäiväinen seminaari, Laurea-ammattikorkeakoulun villiyrttityöpaja, ruokatoimijoiden yhteinen kohtaamispaikka eli Nörttien pöytä ja Wemmi-markkinoilta löytyvä voittajatuotteiden esittelypiste. Tapahtuma on siis erinomainen mahdollisuus tutustua artesaaniruokakulttuuriin, saada uusia ideoita omaan tekemiseen ja ennen kaikkea hankkia uusia verkostoja.

Olet sitten ruoka-alan ammattilainen, yrittäjä, opiskelija tai innokas kotikokki, olet lämpimästi tervetullut 
Jyväskylään
Wemmi – Ween maan wiljaa -viikonloppuna 13.-15.9.2019!

Artesaaniruoka SM 2019 Jyväskylä